Wandelend ontdekken

Wij gaan er graag op uit, mijn partner en ik. Om te wandelen, te vogelen, te genieten van de natuur, de rust. Al wandelend kun je van alles zien, de mooiste plekjes of vogels ontdekken.

Ik neem jullie als lezer graag mee op deze ontdekkingstochten en wil jullie laten zien waar je mooie vogels kunt spotten, waar je heerlijk kunt wandelen of waar natuurkunst te zien is.

Deze posts zal ik opdelen in provincies want Drenthe is natuurlijk supermooi maar ook andere provincies hebben zo hun mooie plekjes.

Je kunt er wat aan hebben als je van wandelen houdt want ik zal je duidelijk vertellen waar ik was/we waren en wat we gezien hebben. Maar ook als je liever vogels kijkt zul je hier veel plezier aan kunnen beleven. Vaak gaan we in de herfst en winter naar plassen waar je veel vogels kunt zien.

Ben je gek op de natuur en zoek je nog een plek om lekker te genieten, een plek waar je nog niet eerder geweest bent? Ook jij bent hier dan op de juiste plaats. Want wij zoeken vaak niet vermeldde plekjes op.

Je kunt natuurlijk overal wandelroutes vinden, die wij ook vaak lopen, maar het leukste is toch om zelf op zoek te gaan naar een niet- bekend - plekje. Op die manier hebben we ook regelmatig vogels gezien die we nog niet eerder ontdekt hadden.

Wat het niet wordt is een soort van reisgids, het gaat puur om de natuur, wandelen en vogels spotten.

Veel plezier!
Geniet elke dag!